TMP, Thomas Møller Pedersen Aps

 

TMP er grundlagt som et familie foretagende, som har adresse på Mors. Vi leverer til private via internettet, samt motorcykel-og scooterforretninger i Skandinavien.

 

Drivkraften er entusiasme omkring motorcykel- og scooter verdenen, og vores styrke er mange års viden og erfaring indenfor to-og tre-hjuls køretøjer, mc-race, og ikke mindst mange års forretnings- og branche erfaring.

 

På vores forretnings CV, kan skrives Skandinavisk importør af Piaggio Commercial ( APE, Porter) siden 2010.
Udover køretøjer, har vi i mange år, under betegnelsen TMP Parts, udbudt tilbehør og reservedele  af høj kvalitet til to-hjuls markedet.

 

Jamohuset

 

Historie / udvikling

 

Det gamle TMP startede op i 80´erne, da Thomas Møller Pedersen selv slog sine folder på de europæiske racerbaner. Han finansierede sine løb ved at sælge reservedele på banerne, og med tiden blev hans navn velkendt bland kørerne og producenterne. Via dette netværk blev det muligt at starte agenturer på nogle af de bedst kendte kvalitetsprodukter og forretningen ekspanderede hurtigt.

 

1988 blev der bygget nye forretningslokaler i udkanten af Nykøbing Mors, og 1999 flyttede virksomheden igen til større domicil. På det tidspunkt var TMP importør af Aprilia og Moto Guzzi i Skandinavien, virksomheden var vokset til over 30 ansatte, som servicerede et forhandlernet på over 150 forhandlere.

i 2006 blev det gamle firma afhændet, og de nye ejere ændrede firmaets navn.

 

I 2007 startede TMP op igen, denne gang med fokus på internethandel med reservedele og tilbehør, samt trading af eksport-køretøjer til andre europæiske lande, samt fjern østen.

 

Forretningen har udviklet sig positivt trods kradsende krise. Margit (kone) og Michael (søn) deltager i firmaet, og flere medarbejdere er kommet til.

 

Michael fortsætter racer-traditionen, hvor Thomas slap og holder fanen højt på racerbanerne.

 

På tilbehør og reservedels-siden, har TMP agenturet på attraktive kvalitetsprodukter, som f.eks. Brembo, Bitubo, AFAM, Arrow, Marchesini og mange andre, som sælges til såvel private kunder som forhandlere.

 

Siden 2010 har TMP haft importen i Skandinavien af Piaggio Commercial køretøjer, og har opbygget et forhandlet net på små 60 forhandlere i Danmark og er på vej op i Sverige også. Fra Piaggio Commercial kommer de små, efterhånden ret velkendte, 3-hjulede APE køretøjer og de nyere Porter biler. Specielt den lille APE 50 er slået rigtigt godt igennem hos kunderne, og fra foråret 2013 satser vi stærkt på Porter, som også omfatter el-biler.