TMP Logo - The Leading Pathfinder
Søg
Close this search box.

El crosser til børn - Motorsport har aldrig været nemmere!

Torrot el crosser til børn:

Torrots KIDS-serie er den ideelle el crosser til børn, hvad end det er for nybegyndere i haven eller på stupmarken, eller i off-road motorsport som trial, motocross og på asfalt som “supermotard” på gokart baner.

Torrot børne crosser er 100% elektrisk, og man kan via en forældreapp justeres på forskellige parametre som effekt, topfart, gasrespons og regenerativ motorbremse.

Vil du vide mere om Torrot til motorsport, kan du klikke her.

Køb el crosser til børn:

Udvalget af Torrot børnemotorcykler er blevet fuldstændig fornyet med lanceringen af Kids ‘One’ enduro. Nye modeller, der har et aftageligt batteri og opdateret look.
Med denne formel er Torrot el crosser til børn fortsat favoritten for de yngste kørere i to-hjuls verdenen.
Der er hobbyer, som overføres fra forældre til børn, fra bedsteforældre til børnebørn, som skaber usynlige bånd mellem familiemedlemmer, forenet af den samme passion: motorcykler.

Er el-køretøjer nyt for dig? 

Så kan du læse lidt her, om hvordan du opretholder levetiden på din lithium batteri pakke
Du kan også finde en engelsk brugermanuel her

Fremtiden for børnecrossere er nu!

Torrot el crosser til børn er en moderne, lydløs og begyndervenlig børnecrosser. Torrot modellerne leveres i 6 varianter, med to hjulstørrelser, i tre forskellige konfigurationer: Motocross, Trial og Supermotard. 

Topfarten kan justeres op til ca. 40 km/t. via smartphone app’en som forbinder til børnecrosseren via bluetooth. Ligeledes kan optræk, motorbremse og respons på gashåndtaget reguleres via Torrot app’en.

Det aftagelige batteri kan nemt oplades fra enhver stikkontakt med det medfølgende ladeapparat, eller fra cigaretstikket i bilen med en 220v converter (tilkøb) – ved udviddet behov, kan der tilkøbes større batteripakker, med flere amperetimer, som svarer til mere brændstof på tanken, altså mere køretid pr. opladning.

fra sensommer/efterår 2022 forventes en performance pakke tilgængelig fra Torrot, som vil gøre MX-two modellen konkurrencedygtig med de hurtigste 50cc. benzin modeller til motorcross konkurrencer.

Ny i motorsport?

Er du ny i tohjulet motorsport, så er der nogle praktiske emner som du med fordel kan sætte dig ind i. 
Tohjulet motorsport er i Danmark som udgangspunkt organiseret af klubber under Danmarks Motor Union (DMU). DMU er et sportsligt forbund som arbejder for at sikre kørernes  vilkår og sikkerhed. Når du deltager ved DMU arrangementer er der typisk et krav om klub medlemskab og kørerlicens. Dette kan tegnes i forskellige kategorier, og skal være med til at sikre at alle deltagere er forsikrede HVIS der sker uheld med alvorlige og varige personskader til følge.

Herunder kan du læse lidt om hvordan du kommer igang med de tre grene, Trial, Motocross og Supermotard ( Road Racing )

torrot el crosser til børn på cross bane i spanien

Sådan kommer du igang med Motocross.

Motocross udøves på specielle motorcykler med to hjul, fire hjul eller sidevogn og på baner med varierende terræn i form af både sving, hop og bakker.

Du får altså masser af sus, fart og spænding i den friske luft – og sporten kan dyrkes helt ned i en alder af 3 år, selvom det selvfølgelig ikke går lige så stærkt som på de store maskiner til voksne.

Men motocross handler ikke bare om at give den gas på banen. Det giver også god kondition og du får aktiveret næsten alle muskler, mens du kører.

Ligesom man styrker sin motorik og opbygger sin selvtillid, der kommer af at styre maskinen selv på banen.

Du vil også opleve det unikke fællesskab, der binder alle sammen i sporten og ikke mindst knytter din familie tættere sammen, når man er afsted til træning og løb i de danske klubber.

 

Anbefalet sikkerhedsudstyr når du dyrker motocross på el crosser til børn

I DMU har vi krav til at bruge det rigtige udstyr til sporten. Ligesom man ofte kan finde brugte motocross-maskiner, kan man også finde sikkerhedsudstyret brugt. Her kan man lede på nettet eller med fordel spørge i den lokale klub, om nogen har udstyr til salg.

Udstyret, der skal bruges er:

 • Styrthjelm
 • Nakkekrave
 • Rygbeskyttelse
 • Brystbeskyttelse
 • Langærmet køretrøje
 • Kørebukser
 • Knæbeskyttelse
 • Albuebeskyttelse (obligatorisk under 11 år)
 • Crossstøvler
 • Kørehandsker
 • Motorbriller
torrot el crosser til børn på trial bane

Sådan kommer du igang med Trial.

Trial er en slags “jorden er giftig”, hvor man på motorcykel skal gennemkøre flere sektioner i ujævnt terræn uden at sætte fødderne på jorden.

En bedømmer giver strafpoint for hver berøring af jorden som observeres, mens man kører en ad gangen i sektionerne, hvor hastighed sjældent er over 15 km/t.

Trial køres typisk i naturligt terræn, skov, marker, grusgrave eller andre steder, hvor man kan finde passende kuperet og vanskeligt terræn.

Sporten styrker din balance, motorik og opbygger ikke mindst selvtillid, der kommer af at overvinde terræn og forhindringer.

Du vil også opleve det unikke fællesskab, der binder alle sammen i sporten og ikke mindst knytter din familie tættere sammen, når man er afsted til træning og løb i de danske klubber.

Kom i gang med el trial for børn

Det er let at komme i gang med Trial. I de fleste klubber kan du prøve en motorcykel under ordnede forhold. Og der er flere forhandlere med arrangementer, hvor nye kan prøve sporten i flere timer mod et mindre beløb. Vi samarbejder for eksempel med Trialaction v. Ole Kristensen, som tilbyder prøveture og grundig introduktion til trialsporten.

Selvom motorsport koster lidt mere at starte til end mange andre sportsgrene, så har Trial en forholdsvis lav startudgift.

Dertil er der krav til at bruge det rigtige udstyr til sporten:

 • Hjelm
 • Støvler
 • Rygbeskytter
torrot el crosser til børn på road racing bane

Sådan kommer du igang med Supermotard. (Road Racing)

Road Racing er hastighedsløb for motorcykler på lukkede asfaltbaner. Det kan være standard gadecykler eller specielle RR-cykler. Man bruger mange forskellige modeller, lige fra almindelige moderne og klassiske motorcykler samt Mini-maskiner.

Du får altså masser af sus, fart og spænding i den friske luft og sporten giver dig en autentisk racing-oplevelse, som man nærmest kender det fra Formel 1.

Men Road Racing handler ikke bare om at give den gas på banen. Det kræver både taktik og teknik, mens man også bruger sin muskler.

Ligesom man styrker sin motorik og opbygger sin selvtillid, der kommer af at styre maskinen selv på banen.

Du vil også opleve det unikke fællesskab, der binder alle sammen i sporten og ikke mindst knytter din familie tættere sammen, når man er afsted til træning og løb.

Har du lyst til at prøve Road Racing, kan du kontakte os her, så kan vi tilbyde dig at prøvekøre på “vores lokale bane” tæt på Hanstholm, Thy.

 

Sikkerhedsudstyr

I DMU har vi krav til at bruge det rigtige udstyr til sporten og man skal benytte reglementsgodkendt:

 • Hjelm
 • Læderdragt
 • Støvler
 • Handsker
 • Rygbeskytte

 

Krav til børnecrosser til asfalt (supermotard)

Der køres både på racere (specialbyggede motorcykler), samt reglementsgodkendte gademotorcykler, som dog skal have afmonteret:

 • Støtteben
 • Lygter
 • Spejle
 • Blinklys
 • Etc.

Brug for mere info?

Indkøbskurv

Login