TMP Logo - The Leading Pathfinder
Søg
Close this search box.

TMP lancerer nyt koncept

TMP lancerer nyt koncept til Motorshow, Herning i den kommende weekend.

Det med stor fornøjelse, at vi inviterer til Motorshow i Herning, fra 4. – 6. februar.

På denne udstilling vil vi præsentere hele vores udvidede TMP program, som indeholder en række af fremtidens nutidens elektriske 2 og 3-hjulede køretøjer, som alle henvender sig til forskellige behov og interesser:

Urban:

 • NIU el scootere & el løbehjul
 • MBM elcykler
 • HIMO foldescooter
 • TROMOX mini el knallert

Free Style:

 • TALARIA off road
 • SUR-RON EU off road
 • YOTSUBA børne el crosser
 • TORROT Trial + SM + MX

Kabinescooter:

 • IVE-CAR elektrisk kabinescooter
 • APE 50 kabinescooter

Racing Sport:

 • THUNDERVOLT racing bike
 • OHVALE racing bike
 • TORROT Motard

Street Business:

 • APE ELECTRIC kaffervogn ”Danmarks premiere”
 • TMP DINO LOUNGE elkaffevogn

Outdoor:

 • WIDE PATH CAMPER cykelcamper

Nye hjemmesider

Vi har gennem corona-tiden arbejdet på en række nye hjemmesider og et komplet nyudviklet, bagvedliggende system. Dette skal minimere afstanden fra forbruger til produkt, ved hjælp af større brugervenlighed og forbedret præsentation af enkelte varer. Derudover er alle siderne forbundet til vores nye forhandlerportal, hvorfra man som forhandler vil kunne logge ind og lave garantiaktiveringer, reklamationer, bestille reservedele og meget mere – alt sammen fra et samlet log-in.
Derudover vil vi med glæde præsentere et totalt re-designet TMP.dk

På messen i Herning, vil vi gerne vise og demonstrere vore nye hjemmesider.

Alt det nye er eksekveret sideløbende med byggeri, flytning, corona, mangel på leverancer og implementering af nye produkter!

Alle brand shops under TMP paraplyen:

www.tmp.dk (Hovedside)
www.apeimport.dk
www.ivecar.dk
www.niu-danmark.dk
www.streetconcept.dk
www.widepathcamper.dk
www.ohvale.dk

 

Lidt historie:

De sidste to år har været meget specielle for alle, ikke mindst TMP. Samtidigt med Corona udbrud, og det faktum at vi lige havde solgt Jamohuset, som TMP havde haft som hjemsted i en del år, betød dette, at vi fra januar 2020, rimeligt hurtigt, skulle ombygge det vi kaldte ”Højlageret”, med kontor, værksted, reservedelslager og så videre. Aftalen var, at vi skulle være ude af det gamle ultimo juni 2020, men byggetilladelsen på det nye, fik vi først i april. Byggeri og flytning foregik samtidigt med, at vi skulle drive vores forretning, som i begyndelsen ikke var påvirket særligt af Corona situationen. Det blev dog ændret drastisk, da vores hovedleverandør Piaggio Group, blev ramt af lock down i mere end 2 måneder i april og maj måned. Vi var et ud af fem lande, der havde holdt åbent i denne periode, men efter Piaggio Groups genåbning, blev vi udsat for total mangel på leverancer. Piaggio´s produktionen var nedsat og alle markeder, der havde været lukket ned, skulle nu indhente det forsømte. Konsekvensen blev, at vi kom til at mangle mere end 800 scootere og motorcykler af vores programlagte indkøb. Dette, sammen med udsigten til, at en stor del af de modeller, der solgte godt, ville udgå, var årsagen til, at vi besluttede at stoppe som Dansk importør af Piaggio Groups 2-hjuls køretøjer, ultimo 2020.

 

1. september 2020 introducerede vi så TMP Green Line, som skulle være den nye platform for TMP. Nemlig en næsten komplet overgang til el-køretøjer.

 

Leverancerne af de nye køretøjer, som i stor stil er produceret i Kina, blev ramt af enorme forsinkelser og fragtpris stigninger. Dette betød konstant mangel på varer, så 2021 blev et besværligt år at agere i.

 

Men nu skriver vi 2022 og nu ser vi fremad med stor optimisme. Vi har ikke fortrudt vore beslutninger et eneste øjeblik og er stolte af det vi kan præsentere.

Vi har absolut fokus på fremtiden. Det er lykkedes os at lave et bredt program, med virkelig gode produkter, som vi i høj grad kan stå inde for.

 

Derfor glæder det os at meddele, at vi i denne uge deltager med en 160 kvm stor stand til Motorshow i Herning.

 

Vi glæder os til at se jer!

Indkøbskurv

Login