TMP Logo - The Leading Pathfinder
Søg
Close this search box.

Få de første motorsports oplevelser med lydløse Yotsuba Moto Meow

Lad dit barn prøve kræfter med motorsporten på en tilgængelig, sikker, ubesværlig og støjsvag måde, med Yotsuba Moto modellerne.

Yotsuba Moto Meow kører nemlig på 100% el, og med den elektriske hjulmotor er der timevis af lydløs sjov i haven, på marken eller i skoven – kun overdøvet af børnenes glædeslatter. Du kan endda tilpasse topfarten i tre niveau, som giver henholdsvis ca. 6 – 12 eller 20 km/t. i topfart.

Med balancecyklen fra Yotsuba Moto kan du justere sædehøjden, så den passer dit barn i størrelse. Gashåndtag og bremsegreb er fremstillet med en ekstra lille diameter, for at selv de mindste børnehænder har et ordentligt tag i styret, og kan nå for- og bagbremse.

Fodhvilerne er lavet i semi-blødt gummi materiale med store runde former, så man både står godt fast, og undgår at få skrammer.

Yotsuba har ingen larmende benzinmotor, ingen beskidt kæde og ingen form for olie som kan gøre familiebilen snavset.

Elektriske balancecykler - 2 størrelser, 2 farver:

Hvor må man køre med en elektrisk balancecykel?

En elektrisk balancecykel skal som udgangspunkt betragtes som en motorsports maskine til konkurrenceformål. Derfor må den i princippet kun benyttes på motorsports anlæg eller på privat grund.

Da den elektriske balancecykel er fuldstændigt lydløs, er der en utrolig velvilje de fleste steder hvor man spørger om lov til at køre – det kan være i parker, marker eller andre små steder uden tæt færdsel.

Elektrisk balancecykel til sport og leg

Afspilningsliste

2 Videoer

Hvad kræver det af mit barn at køre på elektrisk balancecykel?

Du bør selvfølgelig altid sørge for at dit barn som minimum bruger styrthjelm eller cykelhjelm på den elektriske balancecykel. Derudover kan det være en god ide med øvrigt beskyttelsesudstyr, som støvler, handsker, knæ-og albuebeskyttere.

Det kræver ikke mere end lidt gåpåmod og lidt plads på en græsplane eller en lille gårdhave.

Hvis dit barn endnu ikke helt har lært at cykle, kan du starte med at lade Yotsuba modellen være slukket, afmontere fodhvilerne og lade dit barn bruge den som løbecykel. Når junior er komfortabel med modellen som løbecykel, kan du montere fodhvilerne igen, og starte med at køre i det grønne niveau, med en topfart på ca. 6 km/t. – i denne hastighed kan du nemt følge med og gribe hvis balancen bliver usikker.

Efterhånden som kontrollen og selvsikkerheden stiger, kan du roligt skrue op på blåt og rødt niveau, hhv. 12- og 20 km/t.

Forældrestyret hastighed i tre trin

Yotsuba Moto er en super fin elektrisk balancecykel til sport og leg, på bane, på landet og i villahaven.

Sædehøjden justeres nemt, ligesom på en cykel, og hastigheden kan indstilles med en nøgle i tre hastigheds trin

Hvor meget skal en Yotsuba Moto vedligeholdes?

Minimalt. – idet at motoren er integreret i baghjulet, er der ingen mekaniske dele som sådan, som kræver løbende vedligehold.

Som alt andet, anbefales det selvfølgelig at vaske cyklen når den har kørt eller er blevet beskidt. Dette gøres med almindeligt vand med eksempelvis opvskemiddel.

UNDGÅ skrappe sæber og andre kemiske produkter, samt damp- og højtryksrensere.

Brug i stedet en almindelig haveslange og en blød vaskesvamp eller opvaskebørste til at vaske din elektriske balancecykel.

Efter vasken, kan du med forsigtighed bruge trykluft til at blæse overskydende vand fri fra huller og små hjørner.

Opladning af batteriet kan ske fra enhver 220V stikkontakt, eller via cigaretstikket i bilen, ved brug af 12V til 220V inverter. For mere info om batteri, kan du læse denne detaljerede guide om opladning og vedligehold af batteripakke.

Hvis du falder, stopper motoren

Den indbyggede “tilt-sonsor” mærker hvis cyklen vælter, og vil derfor afbryde strømmen til motoren, så snart den registrerer et fald.

Styrt på cykler og crossere er almindelige, men det mindsker muligheden for en ulykke, hvor føreren eller hans venner bliver fanget i baghjulet, når han falder.

Motoren er programmeret, så den ikke genstarter, medmindre gashåndtaget er helt lukket én gang.

Er der meget slidtage på en elektrisk balancecykel?

Nej. De fleste kan køre i flere år før dæk og bremseklodser er slidt op. Bemærk at både dæk og bremsedele er gængse cykelkomponenter og kan købes mange forskellige steder når tiden er inde.

Kan læsses i alle biler

Plads i bilen kan siges at være motorsportens første forhindring.

“Jeg ønsker at lade mit barn prøve motorsport, men det er svært at finde plads i bilen til en motorcykel”

Yotsuba Moto MEOW er en lille og let børnecrosser, så alle nemt kan læsse den ind i bilen og køre til træninger og løb.

Ingen brændstof eller olie lækker, så det er okay at ligge ned eller på hovedet. Det er muligt at læsse i alle biltyper, så du ikke behøver at købe trailer eller kassebil.

Hvordan transporterer jeg nemmest min elektriske balancecykel?

Under armen, i bilen, i ladcyklen.

Med sine blot 12 kg. er Yotsuba Moto utroligt nem at have med sig rundt. I et snuptag har med den med sig under armen. Den lille størrelse gør den nem at have med i bilens baggagerum eller på bagsædet. Er den blevet beskidt, kan man nemt pakke den ind i et tæppe eller håndklæde. Kører du i ladcykel kan den også nemt være med dér.

"Bilvask" er også okay

Elektroniske komponenter er lagt ud i rammen. Motoren er desuden vandtæt, så du kan vaske med vandslange, børste og autoshampoo.

Men da den ikke er 100% vandtæt, skal du undgå at køre i vandløb, søer o.lign. – eller vaske den på hovedet eller vaske den med en højtryksrenser, da det kan forårsage funktionsfejl.

El-motoren er inde i hjulet

Motoren er lagt ud i baghjulet. Da der ikke er kæder og tandhjul, er risikoen for at få fingre eller tøj i klemme meget reduceret.

Da motoren, som er den tungeste del af cyklen, er tæt på jorden, betyder det, at tyngdepunktet er lavt. Dette gør cyklen mere stabil og lettere at manøvrere.

Ingen kædejustering eller smøring er påkrævet, og vedligeholdelsen er let.

Du har i øvrigt en meget lydsvag motor, som kan køre alle steder uden at genere naboer.

Gashåndtag med lille diameter til børn

Gashåndtaget er også specielt designet til små hænder. Med en ydre diamater på 26,5 mm. kan selv de mindste hænder holde fast i styret med overskud. Ligesom med tennisketchere, golfkøller, og andet sportudstyr, er det vigtigt at greb og gashåndtag passer til håndstørrelsen, så kontrollen er i top.

Bremsehåndtaget er også dimensioneret til børn.

Dedikeret lithium batteri

Indbygget dedikeret lithiumbatteri. Når batteriniveauet falder til under 1/3, blinker indikatoren som en timer for at gøre opmærksom på at det snart er tid til opladning.

Opladningen er afsluttet på cirka to og en halv time ved hjælp af en husstands 220V strømforsyning.

Ekstraudstyr og reservedele til Yotsuba Moto balancecykler med el-motor

Indkøbskurv

Login