TALARIA STING  |  indbydende off-road el-knallert

Talaria STING off-road el-knallert blev skabt for at bringe banebrydende performance til alle. 

Den har aCAD-designet letvægtsrammedesign, en kraftfuld elektrisk motor, der leverer øjeblikkeligt drejningsmoment, overført gennem et intelligent geardrev, mens den fungerer ekstremt lydløs. Dens kompakte velafbalancerede struktur er meget let at manøvrere og kræver minimal vedligeholdelse.

Alle disse funktioner gør STING til et ideelt off-road køretøj, som lader flere end nogensinde, nyde lidenskaben og spændingen ved off-road kørsel.

Vis Alle

Kort om Talaria Sting:

LITHIUM BATTERI

Talaria STING drives af en imponerende 60V 38Ah lithium-ion batteri pakke, som er på 2,28 kWh, og som let kan udskiftes. Batteri pakken kan udskiftes med en anden fuldt opladet batteri pakke på få sekunder for ubegrænset rækkevidde. Med LG 21700 lithium-ion-batteri celler (i samme kvalitet som i mange elbiler), topmoderne programmeret BMS og optimeret intern struktur, byder denne batteripakke på sikker og højt ydende off-road kørsel.

RAMME

Specialbygget, let og kompakt. Ved hjælp af 6061 aluminiumslegering og overlegen smedningsproces med 6000 tons tryk er rammen kvalificeret til at sikre dig en sikker, sjov og bekymringsfri køreoplevelse gennem selv de hårdeste terræner.

CONTROLLER

Med den tilegnende hardware af høj kvalitet, det fremragende layout og den geniale programmering er controlleren i stand til at have en ekstraordinær evne til forbigående strømpåvirkningsmodstand, ultrastærk antiinterferens, EABS-spændings- og afladningsstrømskontrol med høj præcision, fejlinspektion, beskyttelse ved høj og lav temperatur, anti-runaway og smart energiregenerering. Dette garanterer at give rytteren en kraftfuld, spændende og sikker køreoplevelse med en respektabel rækkevidde.

DRIVLINJE

Det tilpassede motordesign er perfekt til den lette elektriske MX-cykel. Den effektive børsteløse motor, med førsteklasses magnetmateriale og avanceret behandling, yder 34N.m spidsmoment, og giver 284N.m spidsmoment til baghjulet.

Med reduktions-gear af høj kvalitet, kører gearkassen endnu mere støjsvag og er meget mere holdbar end nogen remdrevsystemer. Slut med bekymringer om ødelagte driv-remme.

DISPLAY

Instrumentet har en OLED-skærm med høj kontrast, hvilket vil give ryttere et klart datadisplay med lavt strømforbrug. Med CAN-kommunikation er instrumentet tilgængeligt for dataoverførsel med batteripakkerne BMS og motorstyringen. Display menuen indeholder en række oplysninger, som inkluderer top/gennemsnitshastighed, rækkevidde, batteridata, køretilstand, fejlkoder, regen-niveau og mere. Instrumentet kan også justeres for at tillade forskellige indstillinger for forskellig hjulstørrelse, tandhjulsstørrelse, motor regenerations niveauer og skift mellem km/t. og MPH for at forbedre cyklens kompatibilitet.

GASHÅNDTAGET

Talaria Sting bruger et unikt gashåndtags design. kernedele kan beskyttes godt, selvom gashåndtaget lider af en vis slagskade, er gashåndtaget stadig brugbart. Og med den elektriske sensor i gashåndtaget får køreren en rigtig god følelse med acceleration.  Det er et spesialiseret produkt og fantastisk til en elektrisk off-road cykel eller el-knallert.

Indkøbskurv

Login