TMP Logo - The Leading Pathfinder
Søg
Close this search box.

Bliv forhandler

Det får du som TMP forhandler:

Hos TMP er en forhandler en vigtig samarbejdspartner. Vi bestræber os derfor på at opbygge stærke lokale forhandlere, som med god produktkendskab og teknisk faglighed vil kunne servicere de lokale kunder med et smil.
For at støtte vores forhandlere tilbyder vi blandt andet, 

Spændende produkter

Som TMP forhandler har du adgang til et bredt og inspirerende program af elektriske kvalitets køretøjer, til både sport og fritid, til hele familien, samt et bredt program af relevant ekstraudstyr.

Butikken som medium

Som TMP forhandler vil du have adgange til en række shop-in-shop elementer, som på en enkel og elegant facon skal højne produkt- og kundeoplevelsen i butikken, med rette budskaber, effekter og produkt tilbud.

Varme kundeleads

TMP driver en række webshops hvorfra kunder kan bestille prøveture og brochurer.
Disse kundeleads bliver videregivet til den lokale forhandler, som forventes at følge op på henvendelser og salg.

Online salg – på den nemme måde!

Fra TMP’s webshops kan kunder finde og bestille varer til levering hos den lokale forhandler. TMP klarer afregning, lager og forsendelse. Forhandleren skal blot give kunden besked når varerne er ankommet, så bliver forhandleren krediteret et bonusbeløb til modregning af saldo eller udbetaling.

Salgs support til events

TMP deltager aktivt i lokale udstillinger og events i samarbejde med forhandlere, såfremt dette ønskes.

Fakturering og kreditering via PBS Leverandørservice

Alle TMP forhandlere bliver oprettet til betaling via PBS Leverandørservice. Dette betyder at saldo bliver hævet automatisk efter aftalt kreditramme. ligeledes vil krediteringer indsættes på konto på denne måde – så du kan fokusere på salg og service.!

TMP vil til enhver tid udlevere kontoudtog og andre bilag til bogholderiets arbejde.

Hvis du har en momsregistreret virksomhed og en interesse for at handle med en eller flere af TMP’s produktlinjer, kan du hermed blive oprettet som forhandler hos os.

Når du indsender formularen, vil vi kontakte dig for nærmere aftaler.

Tilmeld til PBS Leverandørservice på nedenstående link

Indkøbskurv

Login