TMP Logo - The Leading Pathfinder
Søg
Close this search box.
Logo Ohvale 2015_WHITE

100% Racing DNA - Made in Italy

RACE FOR ALLE ALDRE​

Italien har en stolt tradition for at bygge nogle af verdens fineste motorcykler. Særligt hos ohvale, er der en direkte forbindelse til Aprilia fabrikken, som holder på mere end 54 VM titler. Ingeniøren bag Ohvale GP-0, har i mange år arbejdet med udvikling af alle Aprilia’s sports modeller, heriblandt de tidlige varianter af den titel-vindende Aprilia RSV4 Superbike. Alt denne erfaring er kogt ind til en delikat lille fuldblods racer, kaldet Ohvale.

Ohvale modellerne gør Road Racing sporten tilgængelig, med GP-0 modelerne som nemt kan transporteres på bagsædet af en almindelig “mikro-bil” – til de lidt mere langbenede kørere findes GP-2 modellerne, som har større hjul og stel.

Ohvale er officiel partner i FIM MiniGP som afholdes i samarbejde med FIM og Dorna, som det første skridt i Road to MotoGP talentprogrammet

For at finde ud af mere om Ohvale modellerne, henviser vi til vores dedikerede hjemmeside ohvale.dk. Her finder du detaljeret information om modeller, priser og specifikationer, samt forskellige nyttige guides og artikler fra sporten.

Ohvale modeller

Sociale links:

Indkøbskurv

Login