TMP Logo - The Leading Pathfinder
Søg
Close this search box.

Kør frit - uden støjklager fra nærområdet

Du kan nu leje en Thundervolt NK-E – ALL INCLUSIVE.!

THUNDERVOLT er mærket på den nye elektrisk racer, som er udtænkt og udviklet af Loris ReggianiGiuseppe Sassi og Bruno Greppi – tre skøre 60-årige “racer-nørder” hvis begejstring for fart og sjov aldrig stopper:

En thundervolt er 100% elektrisk, og dermed også meget STILLE.

Selv uden motorbrøl, bliver det aldrig kedeligt at køre THUNDERVOLT.
Tværtimod: de er sjove køretøjer, der er i stand til at stimulere fornemmelser meget lignende – og nogle gange bedre – end traditionelle konkurrence motorcykler…

I denne video ser du 3 glade Thundervolt NK-E ejere. 

De kan nemlig køre frit på deres lokale gokartbane alle ugens dage, uden sure miner og  støjklager fra naboer!

I video’en ser du først en Ohvale GP-0 med 110cc. benzin motor stikke afsted, efterfulgt af de tre lydløse Thundervolt’s

All-inclusive leje tilbud:

Thundervolt NK-E + Udstyr og træning
kr 1250,- Månedlig
  • Sprit ny Thundervolt NK-E i sort eller rød
  • 20 "klip" til træning på Auning Kartpark (Djursland)
  • 2 "klip" til indendørs træning i december måned i Nors (Thy)
  • 5 "klip" til træning på Thy Karting
  • Sikkerhedsudstyr inkluderet*

Bikes!

Thundervolt NK-E er en elektrisk racer, bygget i Italien, med input af tidligere GP 250 verdensmester Loris Reggiani.

Designet og konstruktionen krævede omkring to års omhyggelige undersøgelser og tests: et par prototyper blev lavet, modifikationer og løbende forbedringer blev foretaget, op til definitionen af ​​NK-E, en “naked bike” med 12” hjul. Ekstremt smuk!

Som på en rigtig racercykel er alle detaljer blevet behandlet og studeret med stor opmærksomhed: følelsen er som en racerprototype. Nogle tekniske detaljer bekræfter dette, såsom den enkeltsidede svingarm med et højstyrkerør spalier, som understøtter motoren indsat i navet på et aftageligt aluminiums-eger hjul med 5 skruer af biltypen.

Den kontinuerlige effekt på 4 kW og en top på 8 kW garanterer fremragende acceleration. Den maksimale hastighed på 90 km/t nås på omkring fyrre meter. Som i de bedste racercykler er software tilgængelig til at variere kurverne for motorbremsen, acceleration og maksimal hastighed.

Lithium polymer batteriet, med integreret BMS, leverer 72V og 40Ah fra start til slut af opladning, hvilket giver mulighed for at køre i omkring 30 minutter på banen uden problemer med ydeevnen. Batteriet kan nemt udskiftes på et par minutter.

“Drive by wire” med racergreb fuldender drivlinjen. En 14 mm pumpe og dobbelt stempel kaliber, armeret bremseslange og 220 mm bremseskive står for høj bremseevne på forhjulet
Der er selvfølgelig også en hydraulisk skivebremse på baghjulet.

Skriv mig op til leje af thundervolt!

Indkøbskurv

Login